Pàgines

dimarts, 15 de març del 2011

Mangakes i autors units pel desastre Japonès

Una pila molt gran de mangakes, guionistes, dissenyadors de personatges i diferents autors s'han unit per animar als ciutadans japonesos amb missatges positius per enfrontar-se contra la tragèdia dels diferents terratrèmols i tsunamis que ha patit el país durant aquests dies passats.

Entre alguns dels participants, s'hi troben Akira Toriyama (Bola de Drac, Dr.Slump), Shinji Higuchi (guionista de "The End of Evangelion" i encarregat dels storyboards d'Evangelion 1.0), Naoki Urasawa (Monster, 20th Century Boys, Pluto), Noizi Itô (il·lustradora de les novel·les de Haruhi Suzumiya), Takehiko Inoue (Slam Dunk, Vagabond), qui ha fet una sèrie de dibuixos per aquest ocasió anomenats "Smile", o Tatsurô Iwamoto (il·lustrador de la saga de "Gyakuten Saiban", coneguda a occident com Ace Attorney).



(D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Takehiko Inoue, Noizi Itô, Akira Toriyama, Shigeyuki Fukumitsu, Naoki Urasawa, Yuuki Kamatani, King Gonta, Yovova, Kazumi Yamashita, Yamatochi Ue, Tatsurô Iwamoto, Kei Aoyama, Natsumi Eguti, Yasushi Hoshino, Makoto Yukimura, Makoto Isshiki, Tagro, Yuriko Nishiyama, Kenichiro Yoshimura, Shiroi Eiji).


Teniu la resta d'autors a la plana de Gigazine.

2 comentaris:

  1. Petit apunt, la Noizi Itou es il·lustradora XD

    Per cert, soc jo l'únic al que el tema de #prayforjapan no li agrada? Preferiria un #helpjapan i que la gent es mogui abans d'esperar un miracle diví, ja que les deïtats no semblen gaire de la nostra banda...

    ResponElimina
  2. Se m'ha colat, gràcies, Redox.

    Ja saps que els japonesos són molt tradicionals i en aquestes ocasions recuperen els seus deus.

    ResponElimina